Κατσαλής Βασίλειος - Αρχική σελίδαΕικόνα 1Εικόνα 2

Ελληνικά English

Εμφυτεύματα

ΝΕΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Τι είναι;

Τα οδοντικά εμφυτευματα είναι ένας τρόπος πρόσθεσης χαμένων δοντιών. Αποτελούνται από άξονες τιτάνιου που τοποθετούνται στο στόμα με μια επέμβαση, κάτω από τοπική αναισθησία. Το εμφυτευμα αντικαθιστά τη ρίζα του δοντιού και φέρει ειδικές υποδοχές πάνω στις οποίες θα στηριχθούν τα νέα σας δόντια.


Ποιο είναι τα οφέλη;

Τα γειτονικά δόντια δεν χρειάζονται να τροχισθούν καθόλου ( σε αντίθεση με τις περιπτώσεις γέφυρας), με αποτέλεσμα να προστατεύονται οι οδοντικοί ιστοί.

Τα εμφυτευματα μπορούν να παραμείνουν στο στόμα περισσότερο από 25 χρόνια σε αντίθεση με όλες τις άλλες μορφές αποκατάστασης που έχουν πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής

Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να ανεχτούν τις οδοντοστοιχίες, ενώ άλλοι δεν νιώθουν αυτοπεποίθηση φορώντας οδοντοστοιχίες.

 Τα εμφυτευματα είναι η μόνη λύση για να βελτιώσουν τη ποιότητα ζωής, να αποκτήσουν ασφάλεια στις κοινωνικές συναναστροφές, να βελτιώσουν μάσηση ομιλία εμφάνιση.

Απαλλαγείτε απο τους κοινωνικούς περιορισμούς και ζήστε με την αυτοπεποίθηση ενός σταθερού χαμόγελου που μόνο τα εμφυτευματα μπορούν να σας προσφέρουν

Είναι τα εμφυτευματα για μένα ;

Θα πρέπει αν συζητήσετε με τον εμφυτευματολογο σας, αν τα εμφυτευματα είναι κατάλληλα για σας.

 Οι τελευταίες εξελίξεις στις τεχνικές, στη ποιότητα των εμφυτευματων και των μοσχευμάτων καθιστούν σχεδόν κάθε ασθενή ικανό να δεχθεί εμφυτευματικες αποκαταστάσεις.  Το σχέδιο θεραπείας εξατομικεύεται ανάλογα με το περιστατικό. Τα εμφυτευματα αποτελούν πλέον μια δοκιμασμένη και ποιοτική λύση παρά μια περιττή πολυτέλεια

Θα πετύχει ;

Το  ποσοστό επιτυχίας των εμφυτευματων παγκοσμίως είναι γύρω στο 90%.

 Η αποτυχία οφείλεται κυρίως σε κακή επιλογή περιστατικών-ιατρικών χειρισμών, τοπικούς λόγους, και μη τήρηση των οδηγιών από πλευράς ασθενή.

 Στο εμφυτευματολογικο μας κέντρο το ποσοστό επιτυχίας ανέρχεται στο 99,5%. Το υψηλό ποσοστό επιτυχίας μας, οφείλετε κυρίως στη εξειδικευμένη και σύγχρονη γνώση μας, στη σωστή επιλογή περιστατικών και στη μεγάλη πείρα μας. Εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και επιλεγούμε τα ασφαλέστερα και ακριβότερα υλικά εμφυτευματολογιας και προσθετικής αποκατάστασης.

Οι εταιριες των εμφυτευματων με τις οποίες συνεργαζόμαστε έχουν περισσότερο από 40 χρόνια επιστημονικής τεκμηρίωσης και τα προθετικά εργαστήρια μας είναι από τα πιο εξειδικευμένα στον τομεα των εμφυτευματων σε πανελλήνια βάση.

Κατασκευή ιστοσελίδων, Digital Media

Κατσαλής Βασίλης
Ασκληπιού 30 - 42 100 Τρίκαλα
Τηλ. 24310 78900

Facebook