Κατσαλής Βασίλειος - Αρχική σελίδαΕικόνα 1Εικόνα 2

Ελληνικά English

Αισθητική οδοντιατρική /

Όψεις Πορσελάνης-Veneers

Τι είναι;


Οι όψεις πορσελάνης (Veneers) είναι μικρές επικαλύψεις κεραμικού υλικού (πορσελάνη) που τοποθετούνται εξωτερικά του δοντιού με σκοπό να αναβαθμίσουν το χαμόγελο. Το ‘κελυφος’ αυτό κεραμικού υλικού τοποθετείται για να αλλάξει το χρώμα, το μέγεθος το σχήμα η και το μήκος των δοντιών.
Αυτό γίνεται σε δόντια που δεν είναι συμμετρικά, έχουν κενά μεταξύ τους, έχουν τερηδονες , είναι δυσχρωμικα, έχουν σπάσει η’ φθαρεί.

Ποια είναι η διαδικασία;


Στο πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό να συζητήσετε με τον προσθετολογο σας τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε. Θα χρειαστούν φωτογραφίες, πιθανόν αποτυπώματα, και στα εκμαγεία (γύψινα αντίγραφα του στόματος σας) ο οδοντίατρος θα πραγματοποιήσει τις αλλαγές που θέλετε. Όλα τα στοιχεία αυτά θα αξιολογηθούν  και έπειτα από συζήτηση θα προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο.
Θα χρειαστεί να απομακρυνθεί μικρή ποσότητα δοντιού. Έπειτα θα ακολουθήσουν αποτυπώματα, προσωρινές αποκαταστάσεις  και στην επόμενη συνεδρία θα κολληθούν οι όψεις στα δόντια.

Οι όψεις πορσελάνης είναι η δημοφιλέστερη μέθοδος για να αποκτήσει κάποιος τέλειο χαμόγελο. Με τις όψεις μπορείτε να αποκτήσετε το σχήμα και το χρώμα των δοντιών που θέλετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.  Σε αντίθεση όμως με τις ολοκεραμικες στεφάνες οι όψεις δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ κατεστραμμένα η’ αποδυναμωμένα δόντια.

 

 

Κατασκευή ιστοσελίδων, Digital Media

Κατσαλής Βασίλης
Ασκληπιού 30 - 42 100 Τρίκαλα
Τηλ. 24310 78900

Facebook