Κατσαλής Βασίλειος - Αρχική σελίδαΕικόνα 1Εικόνα 2

Ελληνικά English

Αισθητική οδοντιατρική /

Λεύκανση

Τι ειναι;

Όπως το χρώμα των μαλλιών και του δέρματος, το χρώμα των δοντιών διαφέρει. Μερικά δόντια είναι πιο κίτρινα η' σκουρότερα ακομη κι αν είναι υγιή. Τα δόντια επισης γίνονται σκουρότερα με την αύξηση της ηλικίας και την εναπόθεση χρωστικών (καφες, τσιγαρο, φαρμακευτικες ουσιες) .

Το χρώμα των δοντιών μπορεί πολύ εύκολα να λευκανθεί με ουσίες που χρησιμοποιούνται είτε εξωτερικά η εσωτερικά του δοντιού.

Η λεύκανση είναι απολύτως ασφαλής για τα δόντια εφόσον χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα υλικά.

Ποια είναι η διαδικασία;

Υπάρχουν δυο τρόποι για λεύκανση του εξωτερικού των δοντιών:

   H λεύκανση στο σπίτι πραγματοποιείται ως εξής:

  • ο οδοντίατρος σας θα σας δώσει ένα ειδικό ζελέ για να  το χρησιμοποιείτε στο σπίτι το οποίο τοποθετείτε σ’ ένα νάρθηκα ειδικά προσαρμοσμένο στα δόντια σας. Θα πρέπει να τοποθετείτε το νάρθηκα για μερικές ώρες καθημερινά (συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας). Η παραπάνω διαδικασία κρατάει περιπου 10 μερες.

 Η λεύκανση στο ιατρείο πραγματοποιείται ως εξής:

  • ο οδοντίατρος σας, θα χρησιμοποιήσει ένα δυνατότερο ζελέ λεύκανσης από αυτό που χρησιμοποιείτε για το σπίτι. Μετά την εφαρμογή του, το ζελέ θα ενεργοποιηθεί με κάποιο ειδικό φως η’ laser .  Με τη μέθοδο αυτή απαιτούνται πολύ λιγότερες επισκέψεις.

 

Το ποσοστό επιτυχίας της λεύκανσης ανέρχεται σε 98%. Τα δόντια σας θα παραμείνουν στο νέο αυτό χρώμα και θα είναι πολύ δύσκολο να ξανασκουρύνουν όπως πριν.

Η λεύκανση βελτιώνει την εμφάνιση των δοντιών σας χωρίς να αφαιρεί υγιή οδοντική ουσία. Η λεύκανση είναι μια συντηρητικότερη και φθηνότερη επιλογή από τη στεφάνη η τις όψεις πορσελάνης εάν θέλετε απλώς να βελτιώσετε μόνο το χρώμα των δοντιών σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων, Digital Media

Κατσαλής Βασίλης
Ασκληπιού 30 - 42 100 Τρίκαλα
Τηλ. 24310 78900

Facebook