Κατσαλής Βασίλειος - Αρχική σελίδαΕικόνα 1Εικόνα 2

Ελληνικά English

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Κατσαλης αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 1997.

Εργάσθηκε ως γενικός οδοντίατρος κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας (1997-1999).

Απέκτησε το πρώτο του μεταπτυχιακο Master γενικης οδοντιατρικης (MSc) στο Eastman Dental Institute,UCL  London και διπλωμα του Βασιλικου Κολεγιου χειρουργων Λονδινου  (DDPH RCS, Royal College Surgeons of London)

Στα πλαίσια της εξειδίκευσης του ολοκλήρωσε με διάκριση το 3ετες full-time κλινικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Προσθετολογιας  (ΜClinDent Prosthodontics) στο Queen Mary University, London UK.

Διορισθηκε ως Επιτιμος Λεκτορας στο Queen Mary University,  οπου διδασκε σε προπτυχιακους φοιτητες και σε σειρα εκπαιδευτικων σεμιναριων σε συναδελφους.

Εργασθηκε ως Ειδικος Προσθετολογος με βαθμο επιμελητη (SPR) στο Royal London Dental Hospital καθως και σε ιδιωτικα ιατρεια του Λονδινου.

Αποτελει  ερευνητικό συνεργάτη του τμήματος βιουλικών του Queen Mary University,  με κυρια ενασχοληση τις ιδιοτητες των υλικων αισθητικης και εμφυτευματολογιας.

Αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οστεοενσωματωσης, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Προσθετολογων, της Βρετανικής Εταιρίας Σπουδών Προσθετικής, της Ευρωπαικης Ακαδημιας Αισθητικης Οδοντιατρικης και της Στοματολογικής Εταιρίας Θεσσαλίας.

Από το 2004 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με κύρια ενασχόληση την αισθητικη οδοντιατρικη και την προσθετική αποκατασταση εξιδικευμενων περιστατικων με εμφυτευματα.
 

Κατασκευή ιστοσελίδων, Digital Media

Κατσαλής Βασίλης
Ασκληπιού 30 - 42 100 Τρίκαλα
Τηλ. 24310 78900

Facebook